Tyttökaveri tuli Pekingistä käymään viikonlopuksi Shanghaihin. Oli kaunis päivä, käytiin ostoksilla ja käveltiin kaupungin keskustassa. Meitä oli kolme tyttöä. Vaikka olenkin asunut Shanghaissa jo yhdeksän kuukautta, en ole läheskään kolunnut kaikkia Shanghain osia. Ehdottomasti kauneinta Shanghaita on French Concession, jossa vietimme aikaa myös sunnuntaina. Alueella on paljon eurooppalaistyylisiä, massiivisia taloja puiden ja muurien kätköissä.

Lauantai-iltana käytiin Nepali Kitchenissä syömässä nepalialaista ruokaa. Olen käynyt aikaisemminkin, todella mukava ja viihtyisä paikka. Illalla jatkettiin Health Clubille yhteisen tutun partyihin. Juhlat oli tollasen fitness-klubin katolla ja olis ollu kiva mennä uimaan ku sieltä katolta oli käynti uima-altaille...mut kuka pitää iltalaukussa bikineitä :0)?

Seuraavana päivänä väsytti. Mentiin puistoon jätskeille ja istuttiin lootuskukkia katsomassa, poseerattiin oikein kunnolla kaikki vuoronperään. Oli niin kirkasta. Me tavattiin uusi kaveri siellä, 12-vuotias Lucy-tyttönen tuli juttelee sujuvalla englannilla meidän kanssa koulusta ja omasta kotikaupungistaan Ningbosta.