Niisk. Huokaus. Mulla on jo toista päivää nenä tukossa ikävän lauantaisen kastumisen takia. Shanghaissa on jälleen kostean kuuma viikko, joka ei todellakaan auta tähän viheliäiseen oloon. Yöllä ei saa kunnolla nukuttua ja aamulla pitää herätä jo seitsemän aikaan laittautumaan tunnille. Kaiken tämän lisäksi mun oikkuileva ilmastointilaite on taas epäkunnossa ja saan odotella korjaajaa huomiseen tai pahimmassa tapauksessa ylihuomiseen. Niisk. Niisk.

Tätä kosteaa kautta sadekuuroineen kuulemma kestää noin kuukausi. Eli suurin piirtein siihen asti kun lähden itse maasta :0) Leudot Suomen kesät...niitä odotellessa.

No joo, paperisotamme eteni tänään taas yhden askeleen. Tämä on jo kolmas virasto, jossa ravaamme papereinemme hakemassa sitä kuuluisaa leimaa yliopistomme papereihin, ja toinen jossa joudumme jälleen odottamaan paperien maatessa arkistoissa. Tämänkin kait olisi voinut tehdä helpommin, mutta kiinalaiset näyttävät rakastavan paperien pyöritystä joten mikäs siinä, saanpahan ainakin tutustua näin loppuaikoina Fudanin kampuksen useisiin virastoihin (always look on the bright side).